CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, December 28, 2009

INGIN MENJADI MODEL?


di petik dari blog hannahtalent.blogspot.com



Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)

2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent


3.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.

3.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.

4.Letakkan hanya 1 gambar anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.

5.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.

6.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :

saya mengetahui contest ini dari blog : nadia
(
ini adalah penting,sila link kan URL blog nadia k)

7.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.


8.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen

9.Tarikh tutup akan diumumkan bila-bila masa sahaja.Jadi,jangan lepaskan peluang ini ya!




Hadiah:
Kepada sesiapa yang mempunyai gambar dan aksi yang cantik dan menarik,serta mempunyai referral yang ramai mengikuti contest ini dari blog anda,akan dijemput ke sesi photoshoot percuma bersama HANNAH TALENT.Anda berpeluang dihias dan dimakeupkan oleh makeup artist,portfolio dengan 3 persalinan berbeza dan gambar-gambar semua adalah milik anda!




*******


pg td mse jln2 kt fb (lpe da fb spe) terjmpe la link

http://hannahtalent.blogspot.com

ps2 trs la melawat blog nie n jd follower...
cm menarik gak tawaran 2 tp kene byr lak..hu3..
ade sgt la duit nk byr kan?
da la skang nie ngah menanam anggur smntra tggu result STPM..
so,wt xtaw je la..ha3..

tbe2 mlm bru jp dpt update dr blog nie..
menganjurkan contest lak..hu3..
cam menarik n peluang..hu3..
tp xtaw ag nk join ke x contest nie..
tgk cam menarik tp perlu difikirkan dulu sbb nk kene cari pic2 yg menarik lak..
(da la sblm nie b'gmba biase jerk..)

fikir n terus fikirkan..hu3..

xpe la..
pe2 pun nk inform kt spe2 yg follow blog nadia nie,g la join contest nie..
mane taw koang berpeluang kan?
memandangkan follower kt
http://hannahtalent.blogspot.com
xbpe ramai ag,nadia ngan rela hati tolong promot contest nie..ha3..



ok selamat mencuba...

8 comments:

  1. hoh??nak la jadik model..tp tak cukup tinggi pastu berat badan berlebihan camno?hahha

    ReplyDelete
  2. he3..

    helena...xksh la semua 2..

    hannah talent nie xpntg kan semua 2..

    agensi nie akn membantu helena merealisasikan impian u 2..

    ReplyDelete
  3. hmmm...tp biler i g site dia...n i click link syarat no 4...link to site BIBLE.

    http://hannahtalent.blogspot.com-de s
    syarat no 4
    http://hannahtalent.blogpot.com--x der s

    ape2 pun...u kine check btol2 talent seeker w/out alamat..or no fon or freelance n plus-x der gamba hasil karya drg sblm ni.

    ReplyDelete
  4. ala nak memang nak
    tp ta tinggi
    patow cuubby terlebeyh pulak

    ReplyDelete
  5. daten..
    jom je la join...
    ne taw de rezeki..
    smua 2 xksh la..
    hannah talent ni mmg nk tolong owg2 yg xde ciri2 jd model..hu3..

    ReplyDelete
  6. M O D E L !
    intresting.

    nk pikir dululah :))

    ReplyDelete
  7. mmg interesting..
    fikirkan k..
    kalo leh join la..
    memeriahkan contest..
    ne taw de hrpn kan?

    ReplyDelete