CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, January 2, 2010

CONTEST 14 : HELLO KITTY GIVEAWAY

hye,contest ag..he3..
da mmg giler contest agaknyer nadia nie..
ala,sje2 je msk la..
nk support penganjur2 yg adakan contest..
kalo xde spe yg support diowg,spe yg nk memeriahkan contest diowg kan?
pe slh nyer nk memeriahkan ag kan?
kalo koang berminat,leh la join..
kalo xnk,ttp mulut da la kan?
hu3..

ok,contest kalo ni dianjurkan oleh blog ULAT'S WONDERLAND
spe2 yg nk join,leh g ke blog penganjur k...
(klik sni)



*******


::syarat-syarat::

  • Buat satu entry di blog anda bertajuk "Hello Kitty Giveaway".
~ selesai ~

  • Copy banner "Hello Kitty Giveaway" di atas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entri ini.
~ da selesai ~

  • Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti.
~ settle ~

  • Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di bawah.
~ ok ~

  • Tarikh tutup : 10 Januari 2010.
~ sempat lagi ~

  • Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010.
~ ok,akan ku tunggu ~





2 comments: