CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, October 21, 2011

APA PERASAAN U'OLZ BILA 'SI DIA' SELALU MENTION PASAL SOMEONE ?

assalamualaikum..hye...

nk tnye kt u'olz pe prsaan u'olz kalo si dia selalu mention someone xksh la time die borak ngan u'olz xpun time bermsg,status di fb or updated blog die sama ada mmg die sedar atau tanpa sedar ? cer koang jwb ? sdh ke,happy ke xde prsaan ?

ok,sejujurnya aku ada mse xde perasaan pun sal bnda nie tp bile time sentimental aku dtg,mule r rse cam di cucuk2 kot..huhu..ayat sgt dramatik.. (dramatik ke? UHUHU!!)

pmpuan kdng2 blh terasa ngan ayat2 yg simple tnpa laki pasaan.. contohya " cntik r bnda nie dulu tettt (name ex die) ske bnda nie " , "dulu sy penah belikan die patung monyet ni..awak nak? " , " ni wrne kegemaran die sbnrnyer "...ckit2 'die2' , mencik r gni.. HUHU~

tp kalo ur BF ckp kt u'olz "awk ag cntk dr die r", "i love u more than her" bla bla bla...kompem u'olz akn tersenyum lebar kan?aty pun mula berbunga2..kalo blh nk record bia leh dgr mlm2 sblm tdow...hahaha...

tp nk tnye lak kalo tbe2 ur bf ckp "kalo r diberi peluang skali ag sy nk jd penderma hati kt die,xde r die menderita sakit hati..blh idup sihat cam owg len skang..sy rndu sgt2 kt die.." ok dlm kes nie lak pe prsaan u'olz?still nk jelez ag?

xbek oke,u'olz spttnyer sdkah kan al-Fatihah kt die semoga rohnya dicucuri rahmat..pd si bf lak xslh nk ingt atau rndu seseorg yg sdh xde n owg tu lak kite syg,msti ssh nk lupe kan..btl x? tp fkr pasaan owg len..kalo rse ckp dpn gf dan bnda tu leh wt die terasa n jelez bek xyah...xbek wt gtu ok..

ok lah bye2..c ya! chill !~~

No comments:

Post a Comment